ИЛМА БГ – Ilma Fireplaces

Услуги

Консултация за комин и камина

ИЛМА БГ ЕООД извършва консултации за избор на камина и съответно за избор на комин. Наблюдава се тенденция, все по-често инвеститорите да се консултират за избор на комин и камина още преди започване на строителството на къщата. Това решение спестява главоболия след време. Коминът, макар и да остава скрит за окото, е важна част от къщата. Той осигурява необходимата тяга за добрата работа на камината, котела, печката Неговите параметри, като светъл отвор, височина, материал, изолация, шапка и др. не бива да се подценяват.
Съществува голям избор на камини и печки. Не е лесно да се направи избор, каква да бъде камината – голяма, малка; с право стъкло, с ъглово стъкло; трилицева; тунелна. С удоволствие даваме информация за всичко, свързано с камините.

При възникнали проблеми в процеса на експлоатация, може да обръщате към нас.

Консултация за монтаж

ИЛМА БГ ЕООД извършва консултации за монтаж на всички горивни камери за камини и камини-печки, които фирмата доставя. Консултациите могат да се проведат на мястото, където ще се монтира камината. Към окомплектовката на горивната камера има инструкция за монтаж. При възникнали въпроси, винаги сме готови да отговорим.

ИЛМА БГ ЕООД извършва консултации за монтаж на неръждаемите коминни системи, които доставя.

Доставка на камина

ИЛМА БГ ЕООД доставя горивни камери за камини и камини-печки, произведени в страни от Европейския съюз. Фирмите, с които работим са NORDPEIS, HOXTER, DEFRO, KOBOK, JYDEPEJSEN, BIOKAMINO, LAVAKAMIN, REGAL.

Обикновено срокът на доставка на горивна камера е около 30 работни дни.

Монтаж на камина

ИЛМА БГ ЕООД извършва монтаж на камините, които доставя. Монтажът се извършва след предварителен оглед на място, приета оферта и доставена камина.

Scroll to Top